lutjeboudel.punt.nl
Nieuwe workshop: Little Treasure

Hallo allemaal,

zoals in de laatste update genoemd is de nieuwe workshop gerealiseerd, samen met Leen en Bianca van Wizards miniatures world.
Alle informatie/bestelling etc. lopen via hun website: http://www.wizardsminiaturesworld.com/workshops of via info@wizardsminiaturesworld.com.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   De naam van dit project is Little Treasure.

Het project is een idee van Sylvia en samen waren ze hier aan begonnen, maar door het overlijden van Sylvia is het als eerbetoon gerealiseerd door Bianca. Herman heeft zorggedragen voor de tekeningen om er samen een geweldig project van te maken.

Het pakket bestaat uit:
Alle materialen voor het tuinhuis en interieur bestaande uit een kast, werktafel, sidetable en een krukje.
Daarbij zijn er nog 36 dhz pakketjes om het project aan te kleden.
Tevens als accessoires zitten er ruim 20 miniatuurtjes in verwerkt die geschilderd dienen te worden.

Wat zit er niet bij:
Eierdozen, deze zijn gebruikt voor tegels in de tuin, het gras en het tuinhek.

Om iedereen goed op weg te helpen komt er een theorie/praktijkdag deze wordt gegeven in de hobbyruimte van Wizards miniatures World, mogelijkheden zijn op een vrijdag, zaterdag of op de zondag, bij inschrijving volgt meer info via de mail.

Tijdens de ophaaldagen is er een mogelijkheid om deel te nemen aan de workshop tuinhek/solderen, deze wordt door Herman gegeven.

Als u zich opgeeft voor dit project geef dan ook aan of u deelneemt aan de workshop van Herman, kosten van deze workshop zijn 30 euro incl. materiaal.

Prijs van het DHZ pakket is 100 euro.


Met vriendelijke groet,

Herman en Chantal
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl