lutjeboudel.punt.nl
Nieuwe Workshop Fourniturenkast

De beurs van Akke is weer op 9 februari in buurthuis de “Vuister “ te Koog aan de Zaan,  ja dan moet er iets nieuws op de tafel komen.

Het is geworden de “Brocante Fourniturenkast “

Er is altijd zoveel  vraag naar onze hoekjes, zodat wij dit keer een workshop hebben gemaakt in een hoekje. Wil je de fourniturenkast compleet maken in het hoekje dan zie je het resultaat op de foto, het kan ook zo zijn dat je de kast los wilt maken voor in een winkeltje of poppenhuis, dan hou je het hoekje over voor iets anders leuks. Je ziet je kunt alle kanten op, ben heel benieuwd wat jullie er allemaal van gaan maken.

De kast is zo gemaakt, dat alles open kan dus alle laatjes kun je vullen; ik heb gekozen voor een enkel laatje, dat geeft meer rust.

De natuurlijke tinten trekken mij ook erg aan, maar een vleugje blauw is ook prachtig, alleen is het op de foto wel erg blauw geworden vind ik, je kunt zelf een kleur kiezen die het best bij jouw inrichting past. Kleuren zijn voor een ieder persoonlijk, daarom houden wij het zo neutraal mogelijk bij onze workshops.

Niet alles is vol gepropt, zodat er ook wat ruimte is om je eigen schatten toe te voegen, dat maakt je kast weer  persoonlijker. Een ieder heeft wel een doosje of laatje waar spullen in op geborgen zijn voor “ooit”.  Grabbel daar eens lekker in, tover wat leuk naaigerei boven water en vul je kast er mee op. Misschien een haak of breiwerkje etc. …..

Prijs voor dit alles € 35,00

Reacties

Marleen op 06-02-2014 12:49

ik zou graag eentje bestellen ( fourniturenkast)

dientjuh op 06-02-2014 15:56

nahhhhhhh zit je op de goeie ideeenstoel of zo? deze is ook al zo leuk!!!!!

Sylvia op 07-02-2014 10:44

Dank je wel, ondertussen is mijn stoel versleten :):)

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl